28 Eylül 2010 Salı

İlk Ahmet Ümit okuması İstanbul Hatırası

uzun yıllardır polisiye kitap okumamıştım,denk geldi tv da da polisiye dizilere takılır oldum.Behzat Ç.Kanıt ve CSI serisi.Kitabın kalınlığı biraz gözümü korkutsa ve taşımada zorlansam da okuma serüvenim çok uzun sürmedi,özellikle son gece merakım uykumu yendi.Son kısma kadar katillerin kimliğinden emin olamadım ve beklemediğim bir şekilde sonlandı.Hikayenin sonunu tahmin edememek hoşuma gitti.Ahmet Ümit kitaplarına giriş için uygun bir seçimdi sanırım.İçimde İstanbulu gezme aşkı alevlendi,en kısa sürede Ayasofya,Topkapı,Arkeoloji müzesi beni beklesin.Cumartesileri çalıştığım için pazar gidebilirim ama bilmiyorum açık olur mu pazarları,biraz araştırayım bakalım.Hazır sonbahar kendini yavaştan hissettirirken gezme zamanıdır.

2 yorum:

lavantalimon dedi ki...

Merhablar harika bir blogla karşılaştım:) Ahmet Ümit i ben de okumak istiyorum elim de İskender Pala Puca var ama olsun Ümit in kitabına da başlıyacağım.. çok sevgiler.

Kiyoki dedi ki...

merhaba,kusura bakmayın biraz geç fark ettim.Ben de yeni bir kitabını aldım okuyunca paylaşırım,şimdiden iyi okumalar,sevgiler